2017. január. 17., kedd :: 2150 élő hirdetés

Hirdetések kiemelése

Lehetőséget biztosítunk a hirdetések többféle kiemelésére, így hatékonyabbá teheted hirdetéseidet. Egyrészt kiemelheted a hirdetést fényképpel, vagy színes háttérrel a többi közül. Választhatsz továbbá olyan szolgáltatást is, amelyben a hirdetésed mindig megelőzi a többi listában szereplőt. A következő szolgáltatásokat - bejelntkezés után - a saját hirdetésedre kattintva, a hirdetés adatai alatt kapcsolhatod be.

Lap tetejére emelés

Ezen szolgáltatás bekapcsolásával a hirdetés a lap tetejére kerül. Az alábbi képen látható módon, nagyobb és figyelemfelkeltőbb módon jelenik meg, mint a többi hirdetés. Kombinálható a szines hátérr és a fényképes előkép szolgáltatásokkal. (ilyen a példa kép) Ha több hirdetés is ugyan azon a lapon a lap tetejére kerül, akkor az eredeti sorrendjük szerint jelennek meg. A szolgáltatás 6 kreditbe kerül.

Színes háttér és fénykép

Az alábbi táblázat azt szemlélteti, hogyan néz ki ugyanaz a hirdetés színes háttérrel vagy anélkül, illetve fényképes előképpel, vagy anélkül. A színes háttér 3 kreditbe, a fényképes előkép 4 kreditbe kerül. Amennyiben mindkettőt igénybe veszed a kreditek összeadódnak. A fényképek 175x100 pixeles méretre vágva jelennek meg. (Az álló képek is!)

Kredit pontok

Idekattintva tájékozódhatsz arról, hogy jelenleg milyen módon töltheted fel egyenlegedet.